maandag 22 november 2010

Ouderavond

Vanavond bij Dide en Ties op school was het ouderavond. Niets dan complimenten, Dide was een geweldig denker en Ties was enorm vooruit gegaan met zijn lezen en schrijven. De juf van Dide was bijna in tranen dat zij bijna wegging en met beide klassen gaan we Skypen als wij weer thuis zijn. Het is een raar gevoel dat wij binna weggaan en iedereen op school lijkt het ook te weten. Mensen vinden het leuk dat er eens een stel niet-Amerikaanse of zelfs niet-Deerfieldse kinderen op school Rond heeft gelopen.

Ondertussen was het vandaag storm- en regenachtig en de laatste warme dag van ons verblijf hier, denken wij. Het was 18 graden en voelde zo vochtig buiten, je kon het gewoon ruiken als je de voordeur uitliep. Vanaf morgen wordt het een graad of 3 en dat blijft de komende 2 weken zo volgens de voorspellingen.

Wij bereiden ons nu voor op de grote feestdagen hier, Thanksgiving. De kinderen hebben sinds vanmiddag vakantie en ik moet nog anderhalve dag werken voordat ik ook een paar dagen vrij heb. Nog vol plannen, daarover later zeker meer.

Geen opmerkingen: